KOCAELİ / İZMİT - İzmit Atılım Anadolu Lisesi

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ

“18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma”gününün 109. yıl dönümü vesilesiyle okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin katkılarıyla program düzenlendi. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Arzu Aşık tarafından hazırlanan kutlama programı, Müzik öğretmeni Deniz Sargut veYusuf Demirtaş, Resim öğretmeni Asuman Kaplan’ın katkılarıyla okulumuzda düzenlenen programda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma gününün 109. yılı anıldı.

Program, bağımsızlığımız için mücadele etmiş büyük devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Akabinde okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Arzu Aşık’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması, 12-D sınıfı öğrencilerinden Berat Tulpar ve İsmail Enes Ertaş’ın “Çanakkale Şehitlerine” şiirini okuması, “Çanakkale Zaferi Belgeseli” slaytının gösterilmesi, 11-D/E/F sınıfı öğrencilerinden Enes Furkan Ateş, Yaren Öz ve Berrak Mina Şahin adlı öğrencilerin “Tohumlar Çanakkale’ye Düşerken” adlı şiiri okumaları ve Müzik öğretmenlerimizin okul korosunu sahnelemesiyle sona ermiştir.

28-03-202428-03-202428-03-202428-03-2024

Yayın: 28.03.2024 - Güncelleme: 28.03.2024 09:18 - Görüntülenme: 79